WEBSHOP

WEBSHOP

A Caso Design márkát 2001-ben Németországban egy mérnök testvérpár azzal a céllal alapította, hogy jövőbemutató háztartási készülékeket tervezzenek és gyártsanak, amelyben egyesülnek az európai dizájn trendek, a legutolsó technológiai fejlesztések és az innovatív konyhatechnológiai megoldások. A néhány termékből álló induló választék ma már közel 200 termékre bővült, és évről évre egyre több rangos díjjal jutalmazza a szakma a készülékeket és a vállalatot. A neves kitüntetések mellett, a vásárlók bizalma is töretlen a márkában, így a borhűtő szegmensben mára Németországban piacvezetővé vált. A Caso Design termékeivel újra tudjuk gondolni a hétköznapi feladatokat megkönnyítve a háztartási munkát. Kiemelkedően széles választék érhető el a vákuum fóliázóból, a mikrohullámú sütőből, a mobil indukciós lapokból, és a tejhabosítókból. A Caso Design termékei 2015 óta kaphatóak a magyar piacon. Minden Caso Design termékre a forgalmazó 2 év garanciát vállal. Legyen Ön is része a Caso Design élménynek!

Az ECG márka története 1996-ban kezdődött, amikor a márkát megalkották és az első ECG termékek megjelentek. A kezdetektől fogva, különösen a vonzó áraknak és viszonylag széles termékskálának köszönhetően, az ECG erős versenytársa lett a hagyományos márkáknak. A megbízhatóság az ECG bővülő termékválasztékának egyik alapvető jellemzője. A konyhai és a kis háztartási gépek termékválasztékának folyamatos bővítése lehetővé tette, hogy a márka fokozatosan pozíciót szerezzen az elektronikai szaküzletek valamint az üzletláncok kiskereskedelmi polcain.

A kapszulás kávékészítésnek számos előnye van, ami miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Egyrészt nagyon gyors: bekapcsolod a gépet, beteszed a kapszulát, és 1 perc múlva már ihatod is a kávét. A legtöbb márka esetén ráadásul nagy a választék a kapszulákból, így mindig a hangulatodnak, vagy a napszaknak megfelelően választhatsz. A kényelem mellett a másik nagy előny a tisztaság, hiszen nem kell attól tartani, hogy az őrölt kávé kimérése közben kiszóródik a pultra a kávé, és a gépet sem kell minden alkalommal elmosni. Tisztító kapszula segítségével valamennyi kapszulás kávéfőző gyorsan átmosható szükség esetén. Látogasson el webshop oldalunkra, és válogasson a kávéfőzőink, kapszuláink és kávé különlegességeink széles választékából!

A természetes víz sosem tökéletesen tiszta. A kémiailag tiszta víz (H2O) két elemből áll, hidrogénből és oxigénből, mely a természetben így nem fordul elő. Ennek egyszerű oka az, hogy az esővíz számos anyagot kiold a légkörből, pl. CO2 , majd a vízkörforgás részeként keresztülfolyik a talajrétegeken, és további anyagokat old ki. A víz keménysége földrajzi helyenként eltérő. A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó használatával a víz keménysége csökkenthető, és a háztartási eszközöket is megóvja a vízkő lerakódástól. A vízben található nehézfémeket illetően a vízhálózat általában tiszta vizet szolgáltat, ugyanakkor előfordulhat, hogy a vízvezeték csövekből ólom, cink, vagy réz kerül a vízbe. Ezek az anyagok és a klór hátrányosan befolyásolják a víz ízét és szagát, ezért mindenképpen ki kell szűrni őket. A BWT Magnesium Mineralizer víztisztító kancsó nemcsak lecsökkenti a vízkő képződést, de magnéziumot is juttat a vízbe. Az eredmény majdnem semleges pH-érték, amely tökéletesen hozzájárul a napi víz, tea és kávé fogyasztás maradéktalan élvezetéhez. A CSAPVÍZ TÖBBRE IS KÉPES! - Elege van abból, hogy állandóan vizes palackokat kell cipelnie és tárolnia? A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó okos és egyszerű megoldást kínál a palackozott víz helyett. Mindig friss, mindig elérhető! - Egyszerűen tartsa a BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsót a csap alá, nyissa meg a csapot, szűrje meg a vizet…